تبلیغات
TBMA - توصیه های لازم در مورد مصرف ماهی
TBMA
GOOD LIFE

بهترین و مؤثرترین روشی که شانس انسان را برای عدم ابتلا به حمله های قلبی بالا می برد خوردن ماهی است . دلایل و قرائن بی شمار ، نشان دهنده نیروی پیشگیری و درمان کنسرو ماهی در بیماریهای عروق قلبی است . اشخاصی که معمولاً غذاهای دریایی بیشتری مصرف می کنند کمتر به بیماریهای قلبی دچار می شوند . حتی خوردن مقدار کمی ماهی نیز آثار درمانی چشمگیری دارد . یک تحقیق علمی هلندی نشان می دهد که حتی تنها صدگرم ماهی در روز احتمال ابتلا به بیماری قلبی را به نصف تقلیل می دهد .
از خرید فیله ماهی و ماهی های پاک کرده بدون مشخصات خودداری گردد . منظور از مشخصات نوع ماهی ، محل بسته بندی و محل تهیه می باشد .
حتی الامکان ماهیهای کوچکتر را به ماهیهای بزرگ سالخورده ترجیح دهید ، زیرا ماهیهای کوچک نظیر سادرینها مدت کمتری در معرض آلودگی آبها قرار داشته اند .
قبل از خرید ماهی دودی محوطه شکمی را بدقت مشاهده نمائید تا علامت کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد
ماهی تازه دارای علائمی چون چشم برجسته و شفاف ، فلس درخشنده و محکم بر بدن چسبیده ، آبشش های قرمز رنگ بوده و بوی نامطبوع ندارد .
ماهی منجمد پس از خروج از انجماد نباید بوی نامطبوع داشته باشد .
پوست ماهی را حتی الامکان نخورید زیرا پوست ماهی اولین قسمت بدن ماهی است که در معرض تماس با آلودگی قرار دارد .
از مصرف ماهیهایی که اشخاص با صید تفریحی از کنار آبها می گیرند خودداری کنید ،‌زیرا احتمال آلوده بودن این نوع ماهیها زیاد است




نوشته شده در تاریخ 1388/09/29 توسط Black Rose

قالب وبلاگ

سیستم افزایش آمار مجیک